La teva taula t’espera!

Estàs pensant a millorar el teu espai de treball? T’agradaria un lloc cèntric, agradable i ben equipat, on fer el teu horari, sigui quin sigui, amb tots els serveis que necessites, inclòs centre d’impressió en xarxa, office, zona de descans, recepció i sala de reunions per poder rebre als teus clients quan s’escau?! I tot això a un preu raonable.

Dons és possible. No t’ho pensis més, Coworking Vilanova és tot just el que estàs buscant. Aquí pots disposar de la teva taula individual de treball en el nostre espai compartit, en el que a més disposaràs del teu propi armari, gaudint de tots aquests serveis, des de 8€ la hora. Sí, pots disposar del teu espai amb el format horari que tu necessites, ja sigui constant, periòdic o esporàdic; mensual 24h per 112€/mes, mitja jornada per 70€, una setmana 24h per 45€, un dia 25€. I per si el que s’ajusta a les teves dinàmiques és poder anar venint puntualment, també hem preparat un pack de 10 hores per 70€ i un pack de 20 hores per 130€.

Un veritable lloc de producció, on les hores rendeixen i també pots estar en contacte amb d’altres professionals amb els que comunicar-te, potser al fer el cafè o a la font d’aigua, hidratant neurones per després seguir amb la concentració que requereix la teva tasca.

Quan ens visitis recorda a preguntar-nos pels possibles descomptes o promocions. Ah! i si ets dels qui els agrada anar a la feina en bici, podràs aparcar-la en garatge privat.

DISPONIBILITAT a 18 de març ’19:
3 taules coworker.
* Actualment tots els despatxos ocupats.
* Sala de reunions i sala d’actes disponibles per hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *