FAQ Coworking VNG

Com accedeixo al meu espai de treball?

CoWorking Vilanova disposa de controls d’accés personalitzats per a tots els seus clients, tant en l’accés principal com en els espais privats de treball. A l’entrada principal trobaràs un lector de targetes, si aproximes la teva identificació CoWorking podràs accedir en aquells espais i horaris contractats.

¿En el meu espai de treball puc accedir a internet o xarxa local?

En cas de disposar d’un espai de treball a la zona comuna disposaràs de servei wifi personalitzat, la teva pròpia xarxa WIFI, només cal que et connectis a ella i comencis a treballar.

Si disposes d’un espai de treball privat, podràs connectar-te a la teva pròpia xarxa privada mitjançant cable de xarxa o wifi indistintament. Recorda que per a poder accedir al teu espai telemàtic hauràs de disposar de les credencials d’accés proporcionades per CoWorking Vilanova.

Puc imprimir?

Si, pots imprimir … Tenim a la teva disposició un servei d’impressió on podràs imprimir els teus documents corporatius. Per a més informació dirigeix-te a Recepció CoWorking Vilanova.

Puc estar tranquil i no preocupar-me per la meva seguretat informàtica i la privacitat de la meva informació?

La privacitat i seguretat de l’entorn és una prioritat per Coworking Vilanova. Per això la nostra infraestructura no únicament proporciona accés a Internet, sinó que ofereix privacitat dins del teu espai de treball, seguretat, filtrat de continguts web i aplicacions malicioses. Garantint un ample de banda constant d’accés a INTERNET i el més important, t’ofereix els nivells d’excel·lència necessaris perquè puguis desenvolupar la teva activitat amb tranquil·litat i fiabilitat.

¿Instal·lacions per a reunions en CoWorking VILANOVA?

Els espais per a reunions en Coworking Vilanova disposen de la seva pròpia xarxa WIFI privada, WIFI de cortesia dins d’un entorn segur i privat. Els espais de reunió disposen de pantalles de presentació, projector i sistema d’altaveus.

¿Presentacions en CoWorking VILANOVA?

Els espais de reunió disposen de pantalles de presentació, projector i sistema d’altaveus.

¿Seguretat en els espais?

Coworking VNG disposa de càmeres de seguretat en accessos i espais comuns.