Espais

Disposem d’unes oficines totalment reformades, amb amplis espais, orientats a la comoditat i flexibilitat de tota la nostra comunitat Coworker

Plànol Coworking Vilanova

Coworking Vilanova sala de taules

Sala Coworker

Espai compartit de quatre taules coworker amb armari, totalment individuals, en un ambient relaxat de treball i fàcil accés a la impressora. Amb usuari individualitzat a la nostra xarxa wifi.
Més informació

Coworking Vilanova despatxos

Despatxos

Disposem de 5 despatxos independents, amb clau personal i intransferible per terminal de proximitat. Tots els despatxos estan equipats amb un modern mobiliari, adaptant-se a les diferents necessitats. Accés a internet per cable i xarxa wifi individual.
Més informació

Coworking Vilanova office

Zones comuns

Les nostres instal·lacions estan totalment adaptades per a poder atendre totes les necessitats, des d’una recepció confortable fins a zones Office i Cafeteria on mantenir trobades informals o relaxar-te, pensada perquè sigui un lloc agradable.
Més informació

Coworking Vilanova sala de reunions

Sala de Reunions

Gaudiràs d’un ambient íntim en una sala equipada amb taula de treball amb capacitat fins a vuit persones o més si desitjes un altre tipus de disposició de l’espai. Un espai idoni per celebrar reunions, call conferences o formacions. Disposa de clau individual per accés a la teva pròpia xarxa wifi.
Més informació

Coworking Vilanova sala d'actes

Sala d’actes

Magnífic espai de més de 32 metros quadrats, per poder celebrar diferents tipus d’actes, tallers, formacions. Equipada amb projector.
Més informació

Coworking Vilanova espai polivalent

Espai Polivalent

Magnífic espai de més de 50 metros quadrats, per poder celebrar diferents tipus d’actes, workshops, formacions, tallers, trobades. Habitualment disposat com a cafeteria i zona de descans i relació dels coworkers.
Més informació